To Rome with love

 

Regie:     Woody Allen

Cast:        Woody Allen, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penélope Cruz

Genre:     komedie

Land:       Italië

Duur:       112 minuten

Jaar:        2012

 

To Rome with loveDe film vertelt vier verhalen die elkaar afwisselen. De verhalen hebben niets gemeenschappelijk, behalve dat ze zich op hetzelfde moment in de Italiaanse hoofdstad afspelen. Ze worden ingeleid door een Italiaanse verkeersagent.

De befaamde Amerikaanse architect John is op vakantie in Rome, waar hij ooit een deel van zijn studententijd doorbracht. Op bezoek in het straatje waar hij ooit woonde ontmoet hij Jack, een jonge, naïeve student die hem aan zichzelf doet denken. Jack heeft een stabiele relatie met Sally, maar wordt tot over zijn oren verliefd op haar beste vriendin Monica, een actrice die een weekje bij hen komt logeren.

De kantoorklerk Leopoldo is van de ene op de andere dag, zonder aanleiding, een beroemdheid. Hij treedt op in een tv-show, wordt door journalisten achtervolgd en alles wat hij doet heeft nieuwswaarde. Uiteindelijk leert hij hoe vergankelijk roem is als de camera's plots, eveneens zonder aanleiding, op een andere toevallige passant worden gericht.

Milly en Antonio zijn pas getrouwd, afkomstig uit een klein dorpje en hebben besloten om in Rome te gaan wonen, omdat de pas afgestudeerde en kleinburgelijke Antonio er carrière in de advocatuur hoopt te maken. In hun hotelkamer maken ze plannen voor hun eerste dag in de stad.

De jonge toeriste Hayley loopt de Italiaanse Michelangelo tegen het lijf, en ze kunnen het meteen goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs dat ze binnen korte tijd al besluiten zich te verloven. Hierop komen de ouders van Hayley met het vliegtuig naar Rome, om kennis te maken met de schoonfamilie.

 

Meldt u aan voor de nieuwsbrief.

U ontvangt dan een aantal dagen voor een filmvoorstelling een herinnering.

Entreeprijzen:
(per film)

Losse verkoop: €8,00
Donateurs/Vrienden: €6,00

Facebook


Logo filmhuis den bogerd druten

 De films beginnen altijd om 20.00 uur. 

De kassa en bar zijn vanaf 19.15 uur geopend.

Van Heemstraweg 53 6651 KH Druten
E-mail: info@filmhuisdenbogerd.nl

Om u aan te melden als "vriend" klik hier.

bu