Filmhuis Den Bogerd en Cultureel Centrum D’n Bogerd gaan krachten bundelen

Om in Corona tijd te kunnen blijven bestaan wordt er van veel organisaties creativiteit gevraagd. Zo ook bij Filmhuis Den Bogerd. We zijn een goed lopend filmhuis maar te klein om opgewassen te zijn tegen alle veranderingen en voorschriften die zich nu aandienen. Daarom zijn we blij dat we, althans voorlopig, nauwer kunnen gaan samenwerken met onze ‘gastheer’ Cultureel Centrum D’n Bogerd. Al eerder is gebleken dat deze samenwerking voor ons een goede en prettige constructie is.


Praktische invulling: omdat de anderhalve meter gerespecteerd moet worden moet er  natuurlijk zo min mogelijk op en neer worden gelopen, dus de films worden zonder pauze vertoont. De zaal wordt, in tegenstelling tot  tijdens het laatste matinee, gezellig aangekleed en er komen tafels tussen de bezoekers, zodat een drankje meegenomen kan worden in de film. Een drankje wordt gekoppeld aan het toegangsbewijs, dus het kaartje wordt iets duurder. (€10,50. Dit zijn de kosten voor de film, consumptie en ticketsysteem) De vriendenpasjes vervallen voorlopig. 

  • Reserveren is nodig , maar wordt gemakkelijk gemaakt omdat het kan vanuit huis, via de vernieuwde site van het Cultureel Centrum. Voor het Filmhuis is daarvoor op deze site een aparte omgeving ingericht waar men kan reserveren en betalen. Ons programma kunt u hier binnenkort terugvinden.

    Als u nu al wilt reserveren kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  • De films worden zonder pauze vertoond.

  • De zaal wordt sfeervol ingericht en er komen tafels bij de zitplaatsen, zodat drankjes vanuit de foyer meegenomen kunnen worden naar de zaal.

  • De entreebewijzen worden duurder, omdat er een consumptie aan gekoppeld wordt.

  • Veiligheid staat voorop, daarom wordt er nog beter toegezien op de anderhalve meter afstand. Bij het binnengaan van de zaal en ook bij het verlaten ervan, zullen teamleden van het Filmhuis u hieraan helpen herinneren .

  • Op veler verzoek gaan we dit seizoen vaker een matinee organiseren. We hopen hiermee iedereen, maar met name ouderen, tegemoet te komen.

  • Voorlopig worden er geen vriendenpassen uitgegeven. Organisatorisch is dit nu niet mogelijk.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en begroeten u graag bij een van onze matinees of filmvoorstellingen.

Het team van Filmhuis Den Bogerd


Logo filmhuis den bogerd druten

 De films beginnen altijd om 20.00 uur. 

De kassa en bar zijn vanaf 19.15 uur geopend.

Van Heemstraweg 53 6651 KH Druten
E-mail: info@filmhuisdenbogerd.nl

 

Om u aan te melden als "vriend" klik hier.bu

Meldt u aan voor de nieuwsbrief.

U ontvangt dan een aantal dagen voor een filmvoorstelling een herinnering.

Entreeprijzen:
(per film)

Losse verkoop tijdelijk inclusief consumptie: €10,50
Donateurs/Vrienden: €6,00

Facebook